De Nabije Restaurants (en Winkels)

Deze tijd van Corona vraagt om inventief ondernemerschap. Je kunt zien dat de koks niets liever doen dan koken. Ook winkels proberen om wat omzet te vergaren, nu niemand naar de winkel durft te komen. Online kun je van alles vinden. Ook lokaal. Als je niet naar de berg kunt komen, komt de berg wel naar jou....

Haarlem. Bio Life Food is importeur en groothandel van biologische producten. Op de website vindt je een groot aanbod van natuurvoeding en natuurlijke verzorgingsproducten. Voor de beste en lekkerste kwaliteitsproducten, maar ook voor een prettige en duurzame winkelomgeving. 
Wisten jullie dat Istanbul Versshop ook boodschappen aan huis leveren! Zoals alle soorten fruit, groenten, kaas & vleeswaren, vlees, vers brood en nog veel meer! Op deze site te bestellen.

Schermafbeelding 2020-04-03 om 12.01.52.
Schermafbeelding 2020-03-24 om 17.45.18.

Lekker uit eten met de hele familie! Bij de Vogelensangh in Vogelenzang, hebben we meer dan alleen pannenkoeken. Op een van de mooiste plekjes van de regio, aan de rand van de waterleidingduinen, ligt de Vogelensangh. Gastvrijheid, lekker eten en slapen zijn de ingrediënten voor een gezellig verblijf. Mensen blij maken, dat is waar het bij ons om draait.

En in deze tijd dat jullie niet naar ons mogen komen, komen we het eten bezorgen. Kies maar uit!

Haarlem. We hebben een rechtse directe ontvangen als restaurant, maar zeker ook als samenleving. Als een lamgeslagen bokser in de touwen hangen is er echter niet bij. We duiken bij Olivijn met extra energie de keuken in. Mag je niet naar ons? Dan komen wij maar wat graag wel naar jou. Gemak dient de mens! Het grote omdenken is begonnen voor ons. Doe jij met ons mee? Bestel Olivijn voor thuis.

Schermafbeelding 2020-03-18 om 21.02.14.
Schermafbeelding 2020-03-19 om 11.12.33.

Eetwijn. Amsterdam. Iedere donderdag stuur ik een receptuur van een door het seizoen geïnspireerd vegetarisch gerecht. Speciaal voor het weekend om lekker zelf klaar te maken. Eetwijn zou Eetwijn niet zijn als ik er geen goede wijnsuggestie bij zou geven. Geen zin, energie of tijd om zelf de spullen te kopen? Iedere vrijdag (en zaterdag) bezorg ik de ingrediënten aan huis in Amsterdam. Afhalen bij mij in de studio in het Westerpark kan en is nog beter! Voor de betaling hanteer ik het het Pay as You Like systeem. Je mag achteraf zelf bepalen of en wat je er voor wilt betalen. Aan de slag dus, ovens aan, messen geslepen, schort voor en de vlam erin! Lekker, voedzaam, gezond en afwisselend eten is van essentieel belang, zeker in deze moeilijke tijden. meld je aan!

Koop online en steun de Haarlemse winkels. Op deze site een overzicht en links naar winkels waar je ook nu terecht kunt.

Schermafbeelding 2020-03-31 om 19.09.11.
Schermafbeelding 2020-03-19 om 11.25.04.

Amsterdam. Owner Saskia Kauffmann and Iranian food creative Azar know each other from the time they worked together for Saskia's social enterprise Van Ver. The food truck served exotic dishes prepared by cooks that had a hard time finding a job through a language barrier. Besides our food, brother and co-owner Thomas Kauffmann selected a stack of special beers from all over the country.

Heerlijke pizza's in Amsterdam. Eerlijke producten, traditionale technieken gecombineerd met pure passie en een innovatieve visie. Dat is waar FAAM voor staat. Bekijk het resultaat op onze kaart.

Schermafbeelding 2020-03-19 om 11.33.43.
Schermafbeelding 2020-04-01 om 15.26.15.

Muggie. De app om Haarlemse restaurants te steunen. Al deze restaurants zijn begonnen met bezorgen, om de Coronacrisis te doorstaan.