De Romige Zuivel

Bij vers brood hoort een heerlijk zacht kaasje. Of juist een stevige oude brokkelkaas of een schimmelkaas.... keuzes, keuzes..
 

Versekaasfondue.nl De website waar je de allerlekkerste kaasfondue kunt bestellen. Het team van versekaasfondue.nl bestaat uit echte ‘kaaskoppen’. Elise, henk en Anne zijn niet alleen gék op kaasfondue, ze hebben er ook hun werk van gemaakt. Sinds 1990 in restaurant In ’t Goede Uur en nu ook online. Frans en Pieter werkten vroeger in de keuken van het restaurant en zijn tegenwoordig actief in webdevelopment en online marketing. Zij staan samen in voor de romigste, meest smaakvolle kaasfondues van Nederland. Zonder toevoegingen, topkwaliteit, vers bereid en naar jou verstuurd. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de kaasfondue even opwarmen, een brood snijden en heerlijk bourgondisch genieten.Eet smakelijk!

Schermafbeelding 2020-11-17 om 19.10.04.

De Annahoeve in Sassenheim heeft een ruim assortiment aan eigen gemaakte boerenkazen en andere natuurlijke zuivel producten zoals boter, karnemelk, yoghurt, limonade, kruidendrank, jam, wijn en eieren, 

We zorgen al 20 jaar voor zowel een kwaliteitsproduct als voor een smaak die constant goed is. Alle kazen worden door ons zelf gemaakt en iedere dag word er geproduceerd. We hebben eigen koeien en eigen machines voor de productie. In boerenkaas - zitten belangrijke voedingsstoffen zoals vet, eiwit, kalk (calcium) en vitamines.

Schermafbeelding 2020-03-18 om 13.07.56.
Schermafbeelding 2020-03-25 om 16.27.23.

Rondom Kaag en Braassem zijn veel streekproducten te vinden. Proef het échte Kaag en Braassem in onze streekproducten. Geniet van de bloemen, groente en fruit, kaas en zuivel, landwinkels en nog veel meer.

Thuis aan tafel, als in een restaurant. Dat kan met de online te bestellen ingrediënten van Lindenhoff uit Baambrugge. Ontdek de mooiste stukken vlees van oorspronkelijke rassen zoals de Gasconne runderen van de eigen boerderij, wild & gevogelte, rauwmelkse kazen, groenten uit de volle grond, verse vis en de verrukkelijkste delicatessen van olijfolie tot vers afgebakken brood. Bij Lindenhoff bestel je alles voor een boerenontbijt, uitgebreide lunch, ontspannen borrel en een onvergetelijk diner.

Schermafbeelding 2020-03-31 om 16.33.22.