De Verse Vis

Een mooi assortiment aan zeedelicatessen, kun je vinden in de winkels hieronder.

Onze eigen Noordzee is de thuisbasis van vele heerlijke vissoorten die veelal door de Nederlandse vloot worden gevangen. Over (Noordzee)vis is veel te vertellen: van verhalen over de vangst en verwerking tot kooktechnieken en achtergrondverhalen over duurzame vis en hoe vis past in een gezonde leefstijl. Gerard van Es is jouw startpunt voor informatie over en recepten met verse Noordzee vis. 

Homepage Gerard van Es
Homepage Zeeverse Vismarkt

De ZeeVerse Vismarkt is een markt waar consumenten rechtstreeks, dus zonder tussenhandel, de vangsten van Wieringer vissers kunnen kopen. Hier staat de consument centraal. 

Ook als u meer over de visserijsector wilt weten, is het leuk de ZeeVerse Vismarkt te bezoeken. In de zomer kunt u de vissersschepen van dichtbij bekijken en zelfs een rondvaart op zee maken. Ook kunt u leren netten boeten (repareren) of een kookdemonstratie volgen, waarbij u nieuwe manieren leert om vis te bereiden.

Makkelijk en snel vis bestellen? Dat kan online bij VisVoordeel.nl . Vanuit ons bedrijf bewaken wij de kwaliteit van de verse vis. De verse vis wordt getraceerd en gecodeerd voor de beste kwaliteitsbewaking.  Zodat u zeker kunt zijn van de beste kwaliteit. VisVoordeel.nl rookt zelf ook verse vis op ambachtelijke wijze boven een vuur  van beuken-, eiken-  en vurenhout. Het resultaat is overheerlijke vis met een uitgebalanceerde rooksmaak. Onze verse vis kunt u ook zelf bakken of roken.

Homepage Visvoordeel
Schermafbeelding 2020-03-31 om 16.33.22.

Thuis aan tafel, als in een restaurant. Dat kan met de online te bestellen ingrediënten van Lindenhoff uit Baambrugge. Ontdek de mooiste stukken vlees van oorspronkelijke rassen zoals de Gasconne runderen van de eigen boerderij, wild & gevogelte, rauwmelkse kazen, groenten uit de volle grond, verse vis en de verrukkelijkste delicatessen van olijfolie tot vers afgebakken brood. Bij Lindenhoff bestel je alles voor een boerenontbijt, uitgebreide lunch, ontspannen borrel en een onvergetelijk diner.

Geen vis zonder sojasaus....
Tomasu Soy Sauce is the only micro brewed soy sauce in Europe and finds its origin in Rotterdam, the Netherlands. Its founder, Thomas Uljee, born and raised in Rotterdam, taught himself the art of soy sauce brewing by travelling the world, researching online and spending 3 years of trial and error by working closely together with his brewing-partner-in-crime Piet van Westen.

Schermafbeelding 2020-03-19 om 11.22.08.