Het Complete Dierenvoer

Niet alleen zelf goed eten, maar ook een gezonde maaltijd of gezonde snacks voor je huisdier regelen. Dat kan!

Schermafbeelding 2019-09-26 om 16.43.27.

Hondjekoek heeft niet alleen koekjes en niet alleen van alles voor de hond...
Ongeveer 80% van ons assortiment bestaat uit natuurlijke voeding & snacks voor de hond, maar ook al zegt de naam het niet, ook voor de kat hebben wij inmiddels een mooi assortiment. Klantenservice, eerlijk advies en snelle levering staan bij ons hoog in het vaandel.

Renske Natuurlijke Diervoeding is 25 jaar geleden ontstaan uit de liefde en passie voor dieren. Renske fokte met succes honden maar kon geen voeding vinden die aan haar wensen voldeed. Daarom is zij zich in voeding gaan verdiepen en daarna zelf voeding gaan ontwikkelen. 

De essentie van het bedrijf is liefde. Goede, gezonde voeding draagt bij aan een gezond en gelukkig leven. Renske voeding is 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. 

Hompage Renske
Homepage Versvoer

Versvoer.nl: In bijna alle gevallen als je overstapt op vers voer zul je merken dat de vacht van je hond meer gaat glanzen, minder gaat ruiken, de hond een heel stuk minder ontlasting heeft en dat je hond meer spier opbouw krijgt. Voedsel allergieen worden meestal opgelost als je kiest voor een zo natuurlijk mogelijke voeding.

En het gedrag van je hond of kat verandert, ze worden energieker en gezonder en dat scheelt weer dierenarts kosten. 

Tim Lotgering is een slager die zijn dieren alleen vlees voert. In die jaren heeft hij kunnen merken welke goede eigenschappen zijn "Vlees voor de Hond"  pakketje heeft.

En niet alleen voor de hond, maar ook voor de kat!

Homepage Lotgering