Het Frisse Fruit

Twee stuks per dag. En dan geen druiven hè?!

Schermafbeelding 2020-03-18 om 13.46.03.

De Fruittuin van West. Wij zijn bovenal een echt biologisch dynamisch agrarisch bedrijf met een economisch gezonde bedrijfsvoering. Binnen de bedrijfsvoering is veel aandacht voor de kringloop tussen plant, mens en dier. We willen zowel agrarisch Nederland als de consumenten laten zien hoe je stad en (boeren)land met elkaar verbindt. Ons bedrijf onderscheidt zich van andere boerenbedrijven door haar open en innovatieve karakter. In onze Bio-Winkel kun je al je dagelijkse boodschappen doen. Alle producten zijn biologisch of biologisch-dynamisch gecertificeerd. 

Vers Bestellen. Online bestel- en bezorgservice van verse groenten, fruit en delicatessen voor iedereen in Nederland en België (particulier en bedrijven). Zeker een kwart is van biologische teelt en zijn onbehandelde producten. Naast groenten uit de regio heeft deze website ook bijzondere producten zoals exoten, primeurs en typische Italiaanse groenten- en fruitsoorten 

Schermafbeelding 2019-09-26 om 16.58.00.
Schermafbeelding 2019-09-26 om 17.06.36.

Rick’s Fruit biedt fruitabonnementen en fruitgeschenken in de regio Alkmaar, IJmond en Haarlem. Het frisse bedrijf is in 2012 opgezet door fruitboer Rick Beentjes. Rick’s Fruit brengt wekelijks kistjes fruit naar vele bedrijven in uiteenlopende sectoren in de regio. Rick’s Fruit heeft diverse bezorgers in dienst en breidt zijn klantenkring continu uit. Om bedrijven kennis te laten maken met Rick’s Fruit op het werk zijn er regelmatig ludieke acties. Zoals de ‘Fruit maakt vrolijk’-toer.