Wie en wat?

Wij zijn inwoners van een klein dorpje nabij het strand en de duinen, vlakbij Haarlem. Dierenliefhebbers, natuurbewonderaars en gek op de goede verhouding tussen stad en land. We waren, net als velen, vaak op zoek naar adressen voor lokale of streekproducten. Dat is de aanleiding om het product en de consument samen te willen brengen. Dat kan natuurlijk niet altijd, maar waar mogelijk kopen we graag in de buurt. Niet omdat we een hekel aan de grote bedrijven hebben, integendeel, maar omdat we de lokale handel willen steunen.

Wij zoeken websites van boeren, producenten en leveranciers van lokale producten, zorgen dat we weten welke producten ze verkopen en delen dat op deze site. Mochten jullie nog adressen missen, laat het weten.

Wie weet kunnen we op termijn zelfs online verkopen op gaan zetten. Maar voor nu is het elkaar kunnen vinden al heel fijn! We kennen - helaas - nog niet alle aanbieders persoonlijk, dus we gaan uit van de informatie op hun website. Mocht iets niet volgens wens zijn, laat het dan weten. Dan kunnen we contact met hen opnemen of de link van de site verwijderen.

Onze visie

Het is onze visie om de kortste weg van producent naar consument te delen en zo een bijdrage te leveren aan een kleinere voetafdruk van iedereen. 

Onze missie

Wij zijn er voor consumenten en makers. Er worden in Nederland veel mooie producten verbouwd, gemaakt en ontwikkeld. Het is onze missie om lokale (Nederlandse) producten bij de consument te brengen.

Man met Hay
about